Curatenie eficienta in casa. Toti vor sa aiba o casa curata si confortabila, fara a apela la o firma de curatenie, insa de la dorinta pana la punerea ei in practica e un drum destul de lung. Nimeni nu ar vrea sa petreaca foarte mult timp in operatiunea de curatare a casei, bucatariei si baii proprii.

Nu numai sufrageria sau dormitoarele au nevoie de o curatenie temeinica, ci si baia si bucataria. Ele necesita atat curatenie, cat si dezinfectare, in special in cazul baii. Cuptorul, aragazul, cuptorul cu microunde si frigiderul sunt adesea cele mai murdare locuri sau aparate dintr-o locuinta.

Cu ele trebuie inceput. In cazul cuptorului, aplicam o solutie care trebuie lasata sa actioneze cel putin 15 minute. Puteti folosi detergent crema pentru plite ceramice, crom, nichel Stove Tops 300 ml sau detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, alaturi de un degresant foarte puternic din gama detergent pentru aragaz Sano DG 721 4 litri.

Chiuveta din bucatarie e de multe ori murdara pentru ca este cel mai solicitat loc din aceasta incapere. Depunerea de grasime, de calcar sau de alte substante ii strica adesea aspectul. Se stie ca o solutie naturala anti-calcar este otetul, el inlaturand foarte bine petele inestetice.

In baie, veti observa ca gresia si faianta sunt acoperite de un strat de murdarie. Mizeria se poate depune din caza aburului ce preia particulele de praf de acolo si le duce pe aceste suprafete. Perdeaua care separa dusul se murdareste si ea, insa aceasta poate fi curatata bine daca o puneti in masina de spalat alaturi de prosoape.

Zona din jurul dusului trebuie curatata, de asemenea, foarte bine. Acolo se poate forma adesea mucegaiul. El este si o posibila sursa de afectiuni respiratorii. Toaletei trebuie sa ii acordati o atentie sporita si sa o curatati foarte bine cu dezinfectant. Nu uitati ca vasul toaletei poate fi o sursa de boli contagioase, transmise de la un om la altul.

Suprafatele de diverse tipuri au nevoie de solutii diferite de curatare. Evitati folosirea unei solutii universale. Ea nu poate improspata si proteja la fel de eficient atat gresia, cat si parchetul din camerele casei dumneavoastra.

In efortul de a da casei intregi stralucire nu uitati de usi. Ele sunt asemenea unei carti de vizita pentru casa dumneavoastra in fata oaspetilor. Solutiile folosite pentru mobila pot fi aplicate cu succes si pe usi, cu aceeasi eficienta.

Curatenia in orice dormitor trebuie sa inceapa, bineinteles, cu patul. Aspectul lui ireprosabil si ordinea in dulapuri si rafturi, mai ales daca ele sunt vizibile, sunt, de asemenea elemente esentiale ale igienei si esteticii unui dormitor. Aceasta camera a casei dumneavoastra nu trebuie sa fie incarcata excesiv cu imbracaminte sau lucruri inutile pe care nu le mai folositi. Astfel, daca constatati ca va ramane prea putin loc in dormitor, ele ar trebui mutate pe balcon sau in dulapuri.

 

 

Call Us!