Cum să alegi firma de curăţenie – Fie că programul la birou se prelungeşte adesea cu extra hours iar curăţenia din locuinţă rămâne pe ultimul loc, fie că eşti proaspăt om de afaceri ori antreprenor, la un moment dat te vei lovi inevitabil de problema curăţeniei.
În ultimii ani, domeniul curăţeniei s-a transformat considerabil astfel încât e greu să alegi firma de curăţenie potrivită nevolilor tale. Şi pentru că nu e de dorit ca factorul “preţului cel mai mic” să fie cel determinant, îţi vom prezenta câteva criterii de care ar trebui să ţii cont atunci când alegi firma de curăţenie pentru casa sau afacerea ta.
1. Alege o firmă de curăţenie cu “istorie”. În ultimii ani au apărut pe piaţă foarte multe firme, în încercarea de a face profit. E de preferat să colaborezi cu o companie care pune accent pe profesionalism şi nu pe aspectul financiar, iar longevitatea în domeniu este un foarte bun indicator.
2. Alege compania care oferă servicii complete de curăţenie. De ce ţi-ai dori să colaborezi cu o firmă de curăţenie care sterge praful şi spală geamurile dar nu curăţă mochetele sau covoarele? Este de preferat să angajezi o firmă de curăţenie care să poată răspunde nevoilor tale.
3. Alege o firmă de curăţenie care foloseşte produse şi echipamente profesionale. Acest aspect este foarte important deoarece utilizarea unor produse sau echipamente neadecvate poate duce la deteriorarea suprafeţelor şi mobilierului din casa sau biroul tău.
4. Alege compania care oferă preţul pe mp şi nu la ora de lucru. O firmă care oferă preţul pe mp, va fi în căutarea cât mai multor clienţi şi nu va trage de timp doar pentru a-ţi încărca factura.
5. Alege o firmă de curăţenie despre care să ai referinţe. Orice client mulţumit va fi mai mult decât bucuros să îşi împărtăşească experienţa plăcută, aşa că alege o companie cu o reputaţie impecabilă.
Firma de curăţenie potrivită este cea care răspunde nevoilor spaţiului şi se adaptează la cerinţele tale.

Cum să alegi firma de curăţenie

Call Us!