Aceasta crema pentru pielea iritata Sano Baby Diaper Cream 100 ml se dovedeste de un real ajutor atunci cand aveti nevoie de un produs care sa calmeze si sa vindece iritatiile pielii bebelusului. Curatart, firma curatenie Bucuresti, va pune la dispozitie o gama extinsa de produse de igiena a bebelusilor, de igiena personala si produse de curatenie din gama Sano, totul la cele mai mici preturi.

Iritatiile pielii bebelusului, in special in zona in care este pus scutecul, poti fi periculoase pentru starea lui de sanatate. Pe langa disconfortul creat celor mici, iritatiile aduc si pericolul unor infectii, atunci cand nu sunt tratate la timp. Cel mai bine este sa le evitati si sa folositi produse de calitate din gama Sano. Atunci cand pielea incepe sa se irite din diferite cauze, folositi cu incredere crema pentru pielea iritata Sano Baby Diaper Cream 100 ml.

Problemele provocate de iritatiile pielii bebelusilor

Iritatiile pielii sunt provocate si de alergii la medicamente sau de alte substante alergene. Pielea unui bebelus este mult mai sensibila decat a unui adult. Din aceasta cauza, trebuie sa folositi produse din gama Sano special elaborate in acest scop. Pe langa iritatia propriu-zisa din zona scutecului, puteti observa acolo si inflamatia tesutului cutanat. Nu este indicat sa utilizati produse netestate medical, cumparate de oriunde. Ele ar putea face mai mult rau decat bine.

In special in primul an de la nastere, un bebelus poate face de multe ori asemenea iritatii. Atunci cand bebelusul plange fara a sti care este cauza, problemele pielii din zona pliurilor pot fi de vina. In primele luni de viata, igiena lui este foarte importanta. De modul in care este ingrijit (folosind produse de calitate) depinde starea lui de sanatate si confortul de care bebelusul se bucura.

Crema pentru pielea iritata Sano Baby Diaper Cream 100 ml nu usuca pielea, ci o hidrateaza, preintampinand complicatiile. Aest produs nu necesita reteta medicala pentru a fi folosit, insa este recomandat sa intrebati medicul pediatru in legatura cu frecventa aplicarii cremei in zonele iritate. Produsul nu trebuie folosit in exces, iar pielea trebuie lasata sa respire cat mai mult pentru a nu se irita.

Crema pentru iritatiile bebelusilor, produsa de Sano, se absoarbe usor in piele si are efect imediat. Ea calmeaza si actioneaza pentru refacerea testului din zona afectata. Folositi cu incredere produsele de ingrijire personala marca Sano si va veti convinge imediat de calitate acestora.  

Call Us!