Cu siguranta, ati cautat o firma specializata in curatenie in casele din Bucuresti care sa va ofere servicii de cea mai buna calitate la preturi bune. Noi suntem un partener de incredere pe termen lung. Curat Art este o firma specializata in domeniul curateniei in locuinte, birouri si spatii comerciale si industriale, care si-a consolidat renumele de-a lungul anilor, prin miile de proiecte duse la bun sfarsit.curatenie case bucuresti

 

Casa dumneavoastra nu va fi numai curata, ci va fi intretinuta la cele mai inalte standarde si protejata datorita solutiilor pe care le folosim. Curatenia poate fi privita si ca o investitie pe termen lung in pastrarea sanatatii oamenilor, dar si a integritatii finisajelor. Dupa ce incheiati cu noi un contract de prestari servicii, ne vom ocupa in detaliu de tot ceea ce inseamna curatare si igienizare a spatiilor interioare.

 

Avem grija sa curatam peretii, suprafetele de diverse tipuri, oglinzile, aparatele electrocasnice, mobila, corpurile de iluminat, colturile camerelor, parodoselile, jaluzelele si tapiteria. Putem oferi oricarei supratete stralucirea dorita si prospetimea care vor face totul sa arate ca nou. La Curat Art, gandim, concepem si implementam solutii personalizate, de cea mai buna calitate, pentru fiecare client, persoana fizica sau juridica.

 

Lasati curatenia pe seama expertilor!

 

Fiecare client are nevoi diferite si nu putem spune ca aplicam de fiecare data o solutie universala pentru rezolvarea lor. De aceea, noi consideram ca o buna comunicare cu oamenii si un feedback constant din partea lor ne ajuta sa imbunatatim serviciile oferite. Nu avem pretentia ca atingem perfectiunea, dar credem ca am facut mereu tot ceea ce trebuie pentru a fi cat mai buni. Echipa noastra este compusa din oameni tineri, care își fac meseria cu drag.

 

Serviciile complete de care beneficiati din partea noastra va vor convinge de necesitatea unei curatenii profesionale, macar din cand in cand! Veti constata ca, uneori, pur si simplu nu puteti face fata unor sarcini de curatenie prea grele. Petele se dovedesc foarte greu de scos si solutiile folosite nu sunt eficiente intotdeauna.

 

Este timpul sa nu va mai stresati in legatura cu toate aceste probleme si sa lasati totul pe mana specialistilor de la Curat Art. Avem absolut tot ceea ce este necesar pentru a putea curata in profunzime fiecare covor, mocheta sau tapiterie. Oriunde facem curatenie in casele din Bucuresti ne achitam cu brio de toate sarcinile.

 

Putem conferi stralucirea dorita oricarei suprafete si avem cele mai bune aparate de curatare si consumabile de calitate superioara. Nu facem rabat la calitate niciodata si dorim sa venim in intampinarea nevoilor fiecarui client. Apelati la noi cu toata increderea si nu veti fi dezamagit!

Call Us!