Atunci cand alegeti o firma de curatenie, cautati mereu calitate maxima si servicii ireprosabile. Ceea ce gasiti la www.curatart.ro e gandit special pentru clientii care solicita de la o firma de curatenie un serviciu la standarde de top. Noi utilizam echipament special pentru a putea face fata oricarei provocari.

Nu conteaza ce fel de pata va da batai de cap si cat de greu este ea de inlaturat. Intervenim cu aceeasi eficienta in orice mediu de lucru. In hoteluri, pensiuni, magazine, locuinte sau chiar spitale, misiunea noastra e indeplinita cu succes. Atunci cand aveti o suprafata mare de curatat si vreti rezultate rapide, alegeti o firma de curatenie si nu veti regreta.

Astfel, nu va va preocupa nimic si veti putea sa va reluati activitatea in scurt timp in spatiul respectiv. Daca alegeti specialistii potriviti, ei vor sti ce produse trebuie sa foloseasca. Experienta lor in domeniu va face ca rezultatul final sa va multumeasca. Daca aveti in casa obiecte de valoare sau obiecte de arta, puteti fi sigur ca personalul companiei noastre va avea grija la aceste detalii.

Grija maxima pentru bunurile clientilor nostri

Colegii nostri trateaza cu maxima responsabilitate fiecare proiect de curatenie. De exemplu, atunci cand un client are tablouri in locuinta sa, ei stiu ca acestea nu vor fi curatate. Folosirea unor produse de curatenie pe tablouri sau obiecte de arta le poate deteriora iremediabil. Numai daca se solicita curatarea ramei acestora, atunci le vom trata separat.

Inainte de a incepe curatenia, noi discutam cu fiecare beneficiar. Dorim sa aflam ceea ce doreste el de la noi. Ne asiguram ca nu exista riscuri pentru personalul nostru si pentru client si prestam serviciul in baza unui contract. In plus, inainte de a incepe, ne asiguram ca am luat in calcul totul si stim ce trebuie facut, in detaliu.

Profesionalismul cu care tratam proiectele noastre este o calitate remarcata de cei cu care colaboram de mult timp. Avem personal calificat, care stie ce inseamna respectarea confidentialitatii. Fiecare client este special pentru www.curatart.ro . Lucram oriunde este nevoie, inclusiv sub supravegherea clientilor care vor sa vada cum decurg lucrurile.

Atunci cand va hotarati sa lucrati cu noi, veti dori, cu siguranta, doar sa aveti curat la birou sau acasa. Insa, ca experti in domeniu, va oferim si consiliere de specialitate. Gasim impreuna cele mai bune solutii pentru dumneavoastra si dorim sa fiti multumiti cu rezultatul final. Nu in ultimul rand, apreciem atat cuvintele de lauda, cat si criticile.

 

Call Us!