Firma de curatenie Bucuresti precum www.curatart.ro asigura numeroase servicii clientilor sai. Fie ca la noi apeleaza persoane fizice, fie ca serviciile ne sunt solicitate de managerii unor firme, serviciile prestate sunt mereu la inaltime si nu ii dezamagesc niciodata pe partenerii nostri. Asiguram curatarea si igienizarea oricarui tip de spatiu, putem lucra in spatii industriale sau in spatii care prezinta riscuri de diverse tipuri.

Am acumulat destul de multa experienta in domeniu pentru a sti cum sa abordam fiecare lucrare pe care clientii ne-o incredinteaza. Puteti sta linistiti atunci cand solicitati serviciile noastre. Ne ocupam in detaliu de fiecare spatiu curatat si asiguram igienizarea spatiilor individuale si colective. Pe langa curatenia pe care o facem, va putem livra si produse de calitate la preturi bune, dar si consumabile pentru instrumentele de lucru din domeniul curtateniei.

Angajatii nostri se pot ocupa de orice tip de suprafata necesita curatare. Cu ajutorul aparatelor noastre performante, cele mai dificile pete si urme vor deveni istorie pentru a va bucura din nou de un spatiu perfect curat si frumos mirositor. Curatenia nu inseamna doar aspirarea prafului si maturarea gunoaielor. Ea presupune curatarea in profunzime a suprafetelor si obiectelor sanitare si dezinfectarea lor, in special atunci cand acel spatiu nu a mai fost curatat de mult timp.

Noi ne ocupam si de proiecte de anvergura si finalizam intotdeauna la timp lucrarile pe care le contractam. Putem, mentiona aici contracte de anvergura asa cum sunt cele din campusurile studentesti si institutiile statului roman, din diverse domenii. Pe langa curatenie, asiguram si confidentialitate maxima oricarui client. Stim ca in unele spatii interioare se pot gasi acte si obiecte valoroase, de aceea ii instruim pe angajati in detaliu pentru a fi siguri ca ei nu fac greseli care sa ii afecteze pe clientii care ne solicita ajutorul.

Printre cele mai solicitate servicii la www.curatart.ro sunt cele de curatenie generala. Aici sunt incluse numeroase operatiuni. In cadrul curateniei generale, podelele, tavanurile, geamurile, obiectele de iluminat si mobila sunt curatate foarte bine. Canapelele si scaunele sunt si ele aspirate si curatate cu solutii profesionale special concepute pentru aceste obiecte.

In incaperile cu tavane inalte curatam panzele de paianjen din colturi si din spatiile inaccesibile. Dupa ce toate aceste operatiuni sunt terminate, evacuam cu grija resturile si gunoiul rezultat.  La final, nu exista client care sa nu se declare multumit deoarece noi ne straduim sa facem totul cat mai bine si tinem cont inclusiv de indicatiile celor care ne aleg serviciile.

 

 

Call Us!