Acest balsam de vase Sano San Vanilla 750 ml e un produs absolut minunat in bucataria dvs. Sfatul nostru, in calitate de firma ce ofera servicii curatenie bucuresti, este sa folositi cu incredere produsele Sano, deoarece acestea au eficienta maxima acolo unde sunt utilizate si va ofera siguranta de care aveti nevoie in efectuarea treburilor casnice. Solutia de la Sano nu are niciun efect neplacut asupra pielii sau corpului celor care le folosesc.

Prin folosirea acestui balsam de vase Sano San Vanilla 750 ml, cu formula concentrata si miros placut de vanilie, curatati foarte bine toate vasele si dati acestora un aspect lucios si foarte placut la atingere. Raportul calitate-pret al produselor Sano este mereu in avantajul dvs., pe termen lung castigurile fiind semnificative la bugetul familiei.

Cum sa spalati eficient vasele in bucatarie

Spalarea eficenta a vaselor depinde in mare masura de tehnica folosita si de detergentul pe care il aveti la dispozitie. Trebuie sa stiti ca e foarte important sa spalati vasele cu apa cat mai calda. Aceasta ajuta la topirea grasimii si a particulelor ramase pe suprafata vaselor. Eficienta si cantitatea de spuma ce rezulta din folosirea unui anumit detergent nu sunt dictate de temperatura apei.

Acest balsam de vase Sano San Vanilla 750 ml (disponibil si in variantele balsam de vase Sano San Lotus 750 ml, balsam de vase Sano San Aloe Vera 750 ml si balsam de vase Sano San Almond 750 ml) are si un efect antibacterian, pe langa cel de curatare a vaselor pe care este folosit.

Niciodata sa nu recurgeti la solutia spalarii vaselor in aceeasi apa, blocand scurgerea chiuvetei sau spalandu-le intr-un vas mai mare. Facand asa ceva, nu veti face decat sa mutati bacteriile si mizeria nevazuta de pe un vas pe altul. In plus, acestea vor capata un miros neplacut.

De asemenea, nu lasati vase cu resturi de mancare in ele o zi sau mai mult timp. Ele trebue puse macar la inmuiat, in cazul in care nu aveti timp sa le spalati imediat. Vasele murdare ar trebui spalate pe categorii si tratate in mod fiferit, in functie de murdaria acumulata pe ele. Un argument foarte important pentru folosirea apei fierbinti este faptul ca aceasta reduce timpul de uscare al vaselor puse la scurs.

Puteti tine 10-15 minute vasele in apa calda in care adaugati detergent de vase, pentru ca apoi sa le spalati bine sub jetul robinetului. Astfel, veti lucra mult mai eficient. Nu uitati sa purtati manusi de protectie atunci cand spalati vasele, astfel incat sa evitati efectul neplacut al apei firerbinti asupra pielii dvs.

 

Call Us!