Curat Art ofera tuturor companiilor posibilitatea de a beneficia de servicii complete de curatenie in birouri din Bucuresti la preturi competitive. Oferta noastra a fost conceputa pentru a avea preturi cat mai bune, in functie de suprafata curatata Art. In aceste servicii includem obligatoriu, indiferent de suprafata, operatiunile necesare pentru ca totul sa fie curatat temeinic, fara niciun compromis.curatenie birouri bucuresti

Pardoselile sunt sterse cu solutii speciale, in conditii de umiditate controlata, mocheta este aspirata in profunzime si spalata cu spuma profesionala, sacii de gunoi sunt inlocuiti, pervazele ferestrelor sunt curatate si lustruite cu solutii speciale, care lasa un miros placut, iar mobilierul beneficiaza, de asemenea, de o atentie deosebita. Acestea sunt doar cateva exemple ale unor etape obligatorii in procesul de curatare.

In orice spatiu interior ne ocupan de igienizarea bucatariilor si a toaletelor, a bailor si spatiilor de lucru din compania dumneavoastra. De multe ori, constatam ca e nevoie de o curatare in detaliu a corpurilor de iluminat deoarece ele sunt situate in locuri greu accesibile. Nu ezitam sa facem si mai mult decat scrie in contractul cu clientul, fara a solicita nimic in plus. Credem ca nu trebuie neaparat pus un pret pe curatenie deoarece putem gasi mereu ceva ce necesita atentie. Stim exact ce sa oferim clientilor care ne solicita pentru curatenie in birouri din Bucuresti.

 

Curatenia, un aspect esential intr-o companie

 

Curatenia este cea mai buna carte de vizita pentru compania dumneavoastra. Dar ea nu trebuie facuta numai pentru ca aveti vizitatori din cand in cand. Este necesara pentru sanatatea si confortul tuturor angajatilor. In plus, creati un spatiu de lucru placut si relaxant. Cea mai buna solutie este sa incheiati un abonament de prestari servicii de curatenie si veti beneficia de o oferta de pret preferentiala. In acest mod mod, veti reduce si costurile functionarii companiei.

 

Noi intervenim prompt si discret in orice companie este nevoie. Nu perturbam activitatea angajatilor si intervenim de regula in afara orelor de lucru. Toaleta si bucataria necesita o atentie deosebita si o intretinere constanta. Aici este nevoie de interventii mai dese si de alimentarea cu sapun lichid sau solutie de spalare a automatelor si dispenserelor instalate in incaperile respective.

 

Nu este nevoie sa va deplasati pana la noi la sediu, caci vom veni noi la compania in care lucrati pentru a discuta detaliile si a vedea ce anume va trebuie. Astfel, vom concepe impreuna o oferta personalizata de pret pentru serviciile necesare acolo. In plus, va punem la dispozitie si o multime de materiale si solutii sanitare din gama SANO la cele mai bune preturi de pe piata. Nu trebuie decat sa gasiti datele de contact pe site-ul nostru si sa ne cereti o oferta de pret.

Call Us!