Oferim si servicii spalare covor pentru cei care au o viata agitata si nu au timp pentru aceste operatiuni. In special primavara, oamenii isi spala covoarele din locuinte. Acestea pot retine in fribrele lor diverse substante daunatoare. In covoare se pot aduna acarieni, fire de par, alergeni si resturi de mancare.

Oricat de mult ati incerca, nu veti putea spala covoarele la fel de bine asa cum o fac expertii in acest domeniu. Nu aveti destul de mult spatiu in locuinta si nici nu dispuneti de solutii profesionale de curatare in profunzime. Daca nu este curatat asa cum trebuie, un covor murdar va fi doar cosmetizat.

El va emana acelasi miros neplacut, iar din fibrele lui va iesi praf in continuare. Totusi, pentru a evita problemele neplacute, e bine sa interveniti rapid atunci cand il patati cu ceva. Fie ca e ketchup, vin sau ruj, pata respectiva se curata imediat. Altfel, ea va patrunde in adancimea covorului.

Covorul poate fi afectat si de obiceiurile oamenilor dintr-o locuinta. Daca ei sunt fumatori, atunci in covor va persista un miros destul de puternic. Acelasi lucru e valabil si in cazul in care in casa traiesc si animale de companie. Pentru cei care vor sa isi curete singuri covoarele, noi le propunem acest sampon mochete, covoare si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri.

Cu ajutorul nostru veti evita tot efortul depus la strangerea si punerea covorului in casa. Atunci cand ne veti suna, o echipa se va deplasa la domiciliul dumneavoastra si va prelua comanda in scurt timp. In functie de marimea covorului, costul poate fi diferit, la fel si perioada de timp necesara spalarii lui.

Inainte de a-l spala, personalul nostru va va spune in ce proportie vor fi eliminate petele dificile de pe covor. Daca acesta este mai vechi, operatiunea de curatare poate fi ingreunata. In general, un covor trebuie curatat la fiecare 12-18 luni, astfel incat el sa nu se deterioreze prematur. Atunci cand spalam un covor, noi ne asiguram ca utilizam substante care nu provoaca alergii si care nu afecteaza animalele sau copiii. Cei mici se pot juca mult pe jos si sunt cei mai expusi unor eventuale pericole aduse de substantele cu potential toxic.

Atunci cand curatam covoarele clientilor nostri, dorim ca ei sa apeleze la serviciile noastre si in viitor. Garantam de fiecare data cea mai buna calitate a serviciului de spalat covoare. Din acest motiv, vrem sa avem o comunicare foarte buna cu fiecare client. Vrem sa cunoastem eventualele nemultumiri si garantam remedierea oricarei probleme. Un client multumit va reveni cu drag la noi, iar noi il vom servi cu promptitudine mereu.

 

 

Call Us!