Asa cum v-a obisnuit, www.curatart.ro este aproape de partenerii sai facand curatenie la evenimentele la care ei participa. De curand, pe acoperisul cladirii Bucuresti Mall-Vitan a avut loc finala nationala a competitiei de fotbal in cinci, Neymar Jr’s Five. Au participat opt echipe cu jucatori cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani. Castigatoarea, Hau ca Bau, va reprezenta Romania la finala competitiei internationale, eveniment care va avea loc in Brazilia. Vechii nostri prieteni si parteneri, cei de la Red Bull, au organizat ireprosabil competitia, iar noi am avut placerea de a da o mana de ajutor cu partea de curatenie.

Dupa ce castigatorii au cules laurii victoriei lor si totul s-a incheiat, am intrat noi in actiune. Nu am jucat fotbal, dar am ajuns pe terenul de fotbal amenajat pe acoperis pentru a face curatenie si a aduce totul la starea initiala. Intr-un timp destul de scurt am reusit sa curatam locul si imprejurimile lui, exact asa cum era el cand totul a inceput. Atat jucatorii, cat si sustinatorii lor de pe margine s-au bucurat din plin de acest eveniment cu totul deosebit.

La competitiile sportive, emotiile sunt mari, iar cei de pe margine sunt foarte concentrati la ceea ce se intampla pe teren. Se intampla sa mai scape hartii, uneori isi varsa nervii pe cateva pungi cu seminte, acestea fiind urmate de cateva pahare cu bere sau sticle cu suc. Stim ce urmeaza sa facem atunci cand suntem solicitati la evenimente de acest fel. Ne pregatim dinainte si nu vrem sa fim luati prin surprindere. Mobilizam multi angajati pentru a reusi sa curatam totul asa cum se cuvine.

Angajatii nostri aspira, curata pungile, sticlele si paharele de plastic si au grija sa dea locului stralucirea intitiala. Avem grija si la sortarea acestor gunoaie si punem separat hartia si plasticul, astfel incat ele sa fie reciclate ulterior. Succesul unui eveniment depinde si de curatenia asigurata in locul respectiv, inclusiv in timpul evenimentului. Aceasta finala nationala a inclus numeroase meciuri la care au participat opt echipe. In orele in care partidele s-au disputat, angajatii nostri au intervenit de cate ori a fost nevoie pentru ca locul sa fie eliberat de gunoaie si de resturile lasate in urma de spectatori.

Totul a fost la cel mai inalt nivel, distractia a fost maxima, iar fair-play-ul a fost regula de baza a competitiei. Echipa castigatoare, Hau ca Bau, din Targu Mures, ne va reprezenta cu cinste in Brazilia. Am vrea sa mergem cu ei acolo, dar ne rezumam la a-i sustine de aici, din Romania. Suntem alaturi de partenerii nostri, Red Bull Romania, si la urmatoarele evenimente organizate. Impreuna suntem campionii distractiei si ai curateniei!

 

 

Call Us!