O firma pentru curatenie in case Bucuresti precum www.curatart.ro vine in intampinarea tuturor clientilor care vor servicii de calitate, disponibile la cel mai bun raport pret-calitate. Colaboram la fel de bine atat cu persoane fizice, cat si cu companii (mai mici sau mai mari). Tot ceea ce facem este spre deplina satisfactie a clientilor nostri, astfel incat ei sa se bucure de tot confortul si siguranta propriului camin sau birou.firma curatenie bucuresti

Curatenia nu inseamna pentru noi doar lustruirea unor spatii de diverse tipuri si aspirarea prafului. Curatenia inseamna grija pentru mediu si sanatatea oamenilor, performanta si optimizarea costurilor pentru fiecare client in parte. Din acest motiv, am conceput oferte personalizate de pret adaptate oricarui buget si nevoilor reale ale clientilor care apeleaza la noi.

Serviciile noastre de curatenie sunt oferite in toate sectoarele Bucurestiului si chiar in orasele din imprejurimi. Din momentul in are ne contactati, va comunicam o oferta de pret si va contactam pentru discutarea detaliilor. Ne deplasam cu promptitudine oriunde este nevoie si putem incepe imediat operatiunea de curatare. Avem toate echipamentele profesionale necesare si cele mai bune solutii pentru orice pata, oricat de profunda ar fi ea.

 

Curat Art, un partener de incredere pe termen lung

 

Puteti avea incredere deplina in Curat Art deoarece experienta noastra in domeniul curateniei profesionale vorbeste de la sine. Lucram de peste 10 ani in acest sector ca firma pentru curatenie in case Bucuresti si ne-am imbogatit constant serviciile si dotarea tehnica. In plus, avem tarife pentru fiecare buget. Angajatii nostri sunt profesionisti desavarsiti, sunt pregatiti constant pentru a aborda cu succes chiar si cele mai problematice operatiuni de curatenie si va vor asculta mereu cu calm si deschidere.

Suntem constienti ca intr-o locuinta, spatiu comercial sau birou curatenia trebuie sa fie impecabila din mai multe motive. Cei care va vor vizita vor vedea ca acordati atentie fiecarui detaliu, veti avea un plus din start in fata partenerilor de afaceri si veti oferi tuturor (familiei, angajatilor) un mediu curat si sanatos. Clientii de renume care au apelat la noi de-a lungul timpului ne-au cautat din nou, de fiecare data, pentru ca nu au avut ce sa ne reproseze.

Fie ca facem curatenie in sediile unor ambasade, in consulate, in institutii ale statului, in firme sau in locuinte individuale, tratam totul cu aceeasi seriozitate. Pentru Curat Art nu exista comenzi mai mici sau mai mari, clienti importanti sau mai putin importanti. Pentru noi exista provocari ce trebuie depasite: pete pe covoare si mochete, graffiti pe pereti, fatade ce trebuie curatate si lustruite si hale industriale care necesita curatenie generala si igienizare. Totul intra in sarcina noastra din momentul in care ne incredintati aceste servicii. Nu exista niciun caz in care noi ne-am dezamagit clientii si nu o vom face niciodata.

Call Us!