Cele mai bune servicii curatenie pentru o afacere, indiferent de domeniul in care activezi, pot fi gasite aici. Totul trebuie sa arate impecabil in birourile sediului in care se desfasoara activitatea afacerii tale in fiecare zi. Inevitabil, oamenii vor lasa in urma lor pete pe mocheta, praf sau resturi de mancare. Uneori se simte chiar un miros puternic de fum de tigara acolo unde exista un spatiu special amenajat pentru fumatori.

Poti lasa totul in seama noastra si vei vedea ca in scurt timp vei avea din nou spatii de lucru si birouri curate. Datorita noua, totul se desfasoara normal zi de zi, in deplina curatenie. Exista multe domenii in care oferim servicii de top. Unele dintre ele necesita o calitate ridicata a serviciului prestat. In domeniul turismului, de exemplu, hotelurile, pensiunile si restaurantele necesita servicii de curatenie la cel mai inalt nivel. In aceste locatii, clientii trebuie sa simta cu adevarat ca se afla intr-un loc deosebit.

Depunem constant toate eforturile de care este nevoie pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea curateniei pe care o facem. Vrem sa primim mereu feedback-ul lor si sa stim ce putem imbunatati. Noi promitem ca facem tot posibilul pentru a satisface chiar si cele mai rafinate pretentii. In plus, ne propunem sa facem totul in conditii de maxima calitate si siguranta.

Nu numai curatenia obisnuita, in diverse tipuri de spatii, este specializarea noastra. Curatam si diverse urme de vopsea si graffiti aflate la exteriorul unor cladiri. Acestea sunt foarte greu de indepartat cu ajutorul produselor obisnuite gasite in magazine. Noi, ca firma de curatenie cu o bogata experienta in domeniu, stim exact ce trebuie facut si folosim produse de top. Datorita lor, eficienta noastra e maxima in scoaterea acestor pete si urme dificile. Pe langa serviciile de curatenie, la noi puteti gasi si numeroase produse de profil sau produse de igiena personala. Doua produse foarte bune sunt servetele umede Ultra Compact London Style si lotiune impotriva muscaturilor de tantari Dy Roll On Chamomile.

Alege un partener de incredere pe termen lung!

De-a lungul timpului, foarte multi clienti ne-au incredintat misiunea de a face curatenie in interiorul sau exteriorul unor cladiri. Ambasadele, sediile de firme, ansamblurile rezidentiale, locuintele private, halele industriale si cluburile sunt doar cateva. Acestea sunt proiecte complexe pe care noi le-am dus la bun sfarsit de fiecare data.

Oamenii tineri, dinamici si entuziasti pe care ii avem angajati intervin prompt oriunde sunt solicitati. Ei fac tot posibilul pentru a termina cat mai repede ceea ce au de facut. Angajatii nostri comunica eficient cu clientul de fiecare data. Seful echipei de curatenie actioneaza intotdeauna pentru ca totul sa fie dus la indeplinire asa cum beneficiarul isi doreste. Suntem o mare familie in compania Intercomserv, iar colaborarea si lucrul in echipa reprezinta avantaje importante pe care le avem in eficienta activitatii noastre.

Seriozitatea de care dam dovada si atentia la toate detaliile, alaturi de profesionalismul nostru, reprezinta avantaje importante pentru Intercom Serv. Atunci cand optati pentru compania noastra aveti garantia confidentialitatii in orice conditii. Lucram mereu impreuna cu clientii nostri pentru a gasi cele mai bune preturi pentru fiecare dintre ei. Dorim sa dezvoltam o relatie de durata cu toti cei care vor sa ne angajeze pentru servicii de curatenie.

Call Us!