Firma de curatenie Bucuresti – Pentru a alege o firma curatenie care sa corespunda standardelor tale, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de orice demers. Nu conteaza in ce domeniu activezi sau ce fel de afacere ai. Poti avea o companie mai mica sau mai mare, important este ca totul sa fie foarte curat in birouri. Spatiile de lucru din firma ta sunt foarte importante pentru bunul mers al activitatii.

Partenerii tai de afaceri trebuie sa vada si sa simta ca acolo este un mediu absolut curat. Activitatea pe care angajatii o desfasoara nu va fi perturbata de operatiunile de curatenie. Angajatii firmei noastre de curatenie vor veni dupa terminarea programului de lucru acolo unde sunt solicitati. Desi iti poti dori uneori sa faci economii, acest criteriu nu ar trebui sa primeze.

Un pret foarte mic inseamna de multe ori si un serviciu de curatenie prestat la standarde calitative scazute. Noi lucram cu cele mai bune produse ecologice in domeniu, asa cum sunt Sano Poliwix parquet 4 litri detergent pentru parchet, dar si Sano Floor Fresh Jasmine 1 litru detergent pentru pardoseli. Toate produsele pe care le folosim pot curata si improspata chiar si cele mai dificile suprafete.

Daca esti in cautarea unei firmne de curatenie in Bucuresti, poti cere referinte despre Intercom Serv SRL de la clientii cu care lucram. Oferta noastra de preturi este adaptata fiecarui tip de client sau companie. Pretul se poate negocia in functie de suprafata spatiului ce urmeaza a fi igienizat. Includem aici aspirarea prafului, curatarea suprafetelor de pe pardoseala si igienizarea baii.

E important sa se foloseasca mereu produse profesionale deoarece ele pastreaza prospetimea un timp indelungat in interior. In perioada in care noi am lucrat pentru curatarea diverselor tipuri de spatii, am acumulat o experienta bogata. Stim ce solutii trebuie folosite chiar si in cele mai complexe situatii. De la companii care activeaza in alimentatie, pana la cele din domeniul industrial, am gasit mereu solutia potrivita.

Daca esti nehotarat, trebuie doar sa ne contactezi pentru ca noi sa-ti oferim detaliile de care ai nevoie. Orice decizie trebuie luata mereu in cunostinta de cauza, fara sa te grabesti. Dupa ce vom colabora pentru prima data, vei cunoaste si mai bine calitatea serviciului de curatenie pe care il oferim.

Nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu expunerea angajatilor la substante chimice. Noi folosim produse ecologice, 100% sigure. Mai mult, oferim pachete de servicii la preturi avantajoase pentru clientii fideli, care vor sa aiba mereu spatii curate.

firma de curatenie bucuresti firma de curatenie bucuresti firma de curatenie bucuresti

 

 

 

Call Us!