Noi, la Curatart, lucram de peste 10 ani in domeniul serviciilor de curatenie. In tot acest timp, am oferit servicii precum curatenie birouri bucuresti, curatenie in apartamente, case sau chiar spatii industriale. De fiecare data cand facem curatenie in birouri sau locuinte, ne ocupam in detaliu si de baie si de toaletele de acolo. Un ajutor de mare utilitate pentru noi a fost mereu acest produs: sapun de toaleta Sanobon lavanda Double Action 55 g.

Produsul este eficient deoarece are dubla actiune. El curata si ofera stralucire vasului de toaleta, prevenind in acelasi timp depunerea de calcar. Chiar daca apa este dura, produsul recomandat de noi va contracara acest efect si va preveni depunerile de calcar. In plus, el improspateaza aerul din baie si neutralizeaza cu eficienta mirosurile neplacute cu care va puteti confrunta in acest spatiu.

Pericole ascunse in baia ta

Baia este un loc al casei in care ne petrecem mult timp in fiecare zi. Ea trebuie sa fie curata, igienizata si ingrijita cu mare atentie. Folosind produse profesionale precum acest produs (sapun de toaleta Sanobon lavanda Double Action 55 g) veti evita unele pericole ce ameninta sanatatea familiei. Cel mai mare risc la care ne expune o baie in care nu facem curatenie este cel reprezentat de germeni, microbi si bacterii.

Aceste microorganisme foarte periculoase pot trece in sistemul nostru digestiv si au capacitatea de a declansa afectiuni serioase. Unul dintre cei mai de temut inamici este stafilococul de numit “Stafilococul auriu”, acesta fiind foarte rezistent la antibiotice. Multi oameni chiar mor din cauza lui, atunci cand ei au sistemul imunitar slabit.

Nu numai vasul de toaleta trebuie spalat in mod regulat, ci si cada, cabina de dus sau chiuveta. Bateria chiuvetei si cea de la dus, precum si capatul dusului, se spala si ele foarte bine folosind substante eficiente. In caz contrar, ati putea observa aparitia numitor simptome precum febra, greata, crampele abdominale sau chiar vomitatul.

Este recomandat ca baia sa fie curatata si igienizata foarte bine in fiecare saptamana. Pe langa alte produse, va recomandam folosirea acestui sapun de toaleta Sanobon lavanda Double Action 55 g (disponibil si in varianta sapun de toaleta Sanobon Flower Dougle action 55 g) Stafilococul auriu se poate gasi adesea pe bateria chiuvetei sau pe vasul respectiv. Din cauza lui, va puteti confrunta cu probleme precum inflamatiile la nivel cutanat, eruptii pe piele, septicemie si multe alte tipuri de infectii la nivelul pielii.

 

Call Us!