Garantam oricarui client, persoana fizica sau juridica, preturi imbatabile la servicii de curatenie. Gasirea celor mai bune solutii si eficientizarea activitatii desfasurate se numara printre principalele noastre preocupari. Optati pentru un contract de prestari servicii cu noi si veti obtine un pret mai mic. Externalizarea serviciului de curatenie inseamna costuri diminuate pentru dumneavoastra. Nu veti mai plati salarii, impozite si alte beneficii personalului de curatenie, ci veti achita lunar o singura suma, beneficiind de toate serviciile de curatenie pe care le doriti. Va asiguram ca aici aveti cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Cereti acum o oferta si va veti convinge!

Tarife de curatenie pentru serviciile noastre

Specificul activitatii si varietatea serviciilor fac dificila aplicarea unei formule universal-valabile pentru stabilirea ofertelor de pret, mai ales pentru serviciile de curatenie permanente sau serviciile de curatenie periodica. Atunci cand incheiem un nou contract, ne asiguram ca luam in calcul toti factorii implicati si oferim clientului absolut toate informatiile de care are nevoie. Calculam pretul unei interventii sau al unui serviciu complex tinand seama de specificul incaperii, de dificultatea intregii operatiuni, precum si de personalul de care este nevoie.

Sistemul de tarife de curatenie poate parea complex si greu de aplicat fara consultanta din partea unui reprezentant al firmei. De aceea, va sfatuim sa ne contactati si sa ne solicitati o oferta, subliniind nevoile si caracteristicile spatiului dvs. O evaluare la fata locului si o discutie detaliata vor facilita gasirea celei mai bune oferte de pret. In vederea stabilirii pretului, un reprezentant Curat Art se va deplasa in cel mai scurt timp la adresa indicata si va va comunica toate costurile, in mod transparent. Nu avem tarife ascunse, iar dumneavoastra veti sti inca de la inceput cat trebuie sa platiti.

Va oferim mai jos cateva informatii orientative despre costurile serviciilor noastre:

Curatenie apartament in Bucuresti

1 cameră – 400 ron
2 camere – 450 ron
3 camere – 500 ron
4 camere – 550 ron

Curatenie case-vile in Bucuresti

Suprafata < 200mp:
6 – 10 ron / mp

Curatenie dupa constructor

Calcul aproximativ:
6 – 10 ron / mp

Curatenie de intretinere

Calcul aproximativ:
7 – 10 ron / mp

Curatenie covoare

Calcul aproximativ:
3,5 – 5 ron / mp

Curatenie geamuri

Calcul aproximativ:
2,5 – 3 ron / m²
(calcul pentru o fata de geam)

*Preturile nu includ TVA

Noi tratam cu atentie deosebita fiecare cerere deoarece relatiile de afaceri cu partenerii nostri se bazeaza pe profesionalism, seriozitate, corectitudine si respect. Avem solutiile potrivite pentru orice provocare si lucram cu drag pentru a oferi fiecarui client motive de bucurie.

Curatam atat hale industriale, cat si locuinte; spatii mari (inclusiv exterioare) sau incaperi mici. Avem tot ceea ce trebuie pentru a va asigura servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Fie ca optati pentru servicii individuale, fie ca doriti sa incheiati un abonament, noi suntem mereu alaturi de dumneavoastra. Apelati cu incredere la Curat Art si nu veti fi dezamagit.