Detineti o afacere sau conduceti o companie? Dispuneti de o hala industriala sau un depozit? Doriti sa va mutati in casa noua sau intr-o casa care a fost renovata recent? Cu siguranta, veti avea nevoie si de servicii de curatenie la un moment dat. Curat art este o firma de curatenie in Bucuresti cu o bogata traditie in domeniu. Numeroasele servicii oferite de de Curatart vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Ele au fost perfectionate in timp tocmai pentru a le oferi oamenilor exact ceea ce ei vor.

Printre serviciile noastre se numara cele de curatenie in birouri, curatenie industriala (in fabrici, hale de productie etc.), in locuinte individuale si pe scari de bloc, curatenie la evenimente de mare amploare, precum si curatenie dupa constructor. Dispunem de o flota auto performanta, cu autoturisme in care putem transporta tot ceea ce este necesar. Dotarea cu aspiratoare de inalta performanta si utilizarea unor consumabile cu putere mare de actiune sunt alte avantaje care ne ajuta sa fim cei mai buni.

Nu exista proiect de curatenie pe care sa il refuzam. Angajatii nostri se specializeaza continuu si lucreaza in conditii de confidentialitate maxima, oriunde ar fi solicitati. Stim ca in unele companii se doreste pastrarea confidentialitatii si respectarea anumitor norme de siguranta. Ii asiguram pe toti clientii de angajamentul nostru de a pastra secretul activitatii si de a nu le pune in pericol bunurile si documentele companiilor in care facem curatenie.

Oferim servicii de curatenie in Bucuresti pentru compania dumneavoastra

Atunci cand cautati o firma de curatenie in Bucuresti, puteti apela cu incredere la Curatart. De-a lungul timpului, am dezvoltat si am mentinut numeroase relatii de colaborare si incredere cu numeroase companii romanesti si multinationale. Folosim echipamente de top si gasim o solutie buna la absolut toate provocarile si problemele pe care le puteti intampina zi de zi. Asiguram si servicii de intretinere a curateniei si de igienizare in companii pe baza de contract.

Astfel, puteti reduce semnificativ costurile de functionare a companiei dumneavoastra prin incredintarea serviciilor de curatenie unei firme cu vechime pe piata, asa cum este Curatart. Impreuna putem configura un pachet de servicii de curatenie pentru a va putea incadra intr-un anumit buget. Parerea clientilor este importanta, iar pentru a ne asigura ca totul a fost asa cum       v-ati dorit, dorim sa stim parerea dumneavoastra despre serviciile de curatenie asigurate de noi, totul spre a ne putea imbunatati si diversifica oferta.    

Call Us!