Cauti o firma care sa iti curete locuinta cu profesionalism si eficienta? Firma de curatenie  Curatart, cu sediul in Bucuresti, iti pune la dispozitie serviciile cautate, de care nu vei fi dezamagit. Locuinta ta va arata permanent sclipitoare si va fi frumos mirositoare, dupa cum meriti. Curatenia se face mereu cu multa grija la toate detaliile din incapere.

Preturile sunt concepute pentru toti clientii nostri, fie ca e vorba de cei care au o casa, o vila sau un apartament, de curatenie industriala sau de curatarea profesionala a covoarelor. Suntem flexibili atunci cand vine vorba de cerintele tale si tinem foarte mult sa te multumim pe deplin. Ne luam sarcinile in serios si muncim ca o echipa adevarata.

In ce constau serviciile noastre pentru locuinta ta

Firma noastra de curatenie ofera o varietate foarte vasta de servicii pe care le poti folosi odata ce incepi sa colaborezi cu noi. Printre acestea se pot numara urmatoarele: aerisirea si odorizarea camerelor, stergerea  si aspirarea prafului de pe toate suprafetele (mobilier, obiecte, podele, si chiar clantele de la usi si prize; pe orice se poate aseza praful) cu aspiratoare profesionale Taski, lustruirea mobilierului, geamurilor si podelelor.

Geamurile si fatadele pot fi spalate de catre alpinisti utilitari daca inaltimea lor necesita acest lucru; nimic nu este imposibil pentru noi. Putem scoate chiar si cele mai dificile pete prin serviciul de curatare graffiti. Ne poti angaja inainte de a te muta sau dupa mutare pentru a pregati locul pentru tine sau pentru cine vine dupa tine. De asemenea, serviciile noastre includ lustruirea oricaror tipuri de suprafete, cum ar fi marmura, parchetul, gresia, linoleumul si alte suprafete tari.

Utilajele profesionale Taski sunt excelente in curatarea mecanica a pardoselilor, folosind masina monodisc echipata cu pad-uri si perii si pentru curatarea covoarelor prin metoda umeda injectie – extractie sau samponare uscata. Suntem dotati cu aparatura potrivita pentru a duce misiunea la indeplinire, oferindu-ti o curatenie la superlativ.

Nu suntem atenti sa curatam doar mobilierul, geamurile si podelele, ci si peretii si tavanele, indepartand panzele de paianjen si orice urme vizibile. Mai mult de atat, avem grija, la cerintele tale, de intretinerea plantelor de decor si ne angajam sa facem inclusiv operatiuni precum aruncarea gunoiului si curatarea scrumierelor.

Suntem cat mai atenti ca tu sa te simti in casa ta mereu bine intr-o atmosfera proaspata si innoita. Tinem la aerul pe care il respiri si cu ce intri in contact, asadar cautam sa inlaturam cea mai mica urma de murdarie din cel mai ascuns colt al casei tale, folosind solutii de curatare sigure.

Call Us!