Curatart, o firma cu o bogata experienta in domeniul curateniei, printre care se numara si serviciul nostru foarte apreciat de curatenie case bucuresti, va recomanda produsul detergent universal crema Sano X Cream, 500 ml/700 gr. Acest produs cu miros de lavanda poate fi utilizat pe mai multe tipuri de suprafete in intreaga casa si lupta foarte eficient impotriva grasimii depuse, inlaturand-o cu usurinta. Il puteti folosi oriunde in casa dvs., in locurile expuse depunerilor de grasime si formarii petelor.

Detergentul produs de Sano este ideal in orice bucatarie, acolo unde se poate depune grasimea rezultata din procesul de gatire a mancarurilor. Cu el puteti curata inclusiv gresia si faianta din bucatarie si baie, aragazul si cuptorul acestuia, actionand eficient de fiecare data. De asemenea, detergentul universal recomandat de noi este bun si pentru chiuvete, cazi, suprafete ceramice sau obiecte si suprafete din inox.

Cum sa evitati acumularea depunerilor de grasime in casa dvs.

Atunci cand faceti curat in casa, poate ati observat ca petreceti foarte mult timp in bucatarie. Acest lucru se intampla din cauza depunerii de grasime pe aparatele electrocasnice, pe faianta de pe pereti, la imbinari, pe aragaz, in cuptor etc. Cu acest detergent universal crema Sano X Cream, 500 ml/700 gr., grasimea si alte pete dificile din baie si bucatarie nu vor mai fi o grija pentru dvs.

Grasimea se aduna si pe dulapurile din bucatarie, iar in timp le poate afecta estetica. Daca acestea sunt facute din lemn masiv, materialul respectiv isi va pierde aspectul initial. Cea mai eficienta metoda de a actiona impotriva acumularii grasimii este de a curata aceste dulapuri de fiecare data cand ati terminat de gatit, utilizand detergent universal crema Sano X Cream, 500 ml/700 gr. Desi nu se vad, petele de grasime chiar exista pe ele si se vor intari destul de repede, devenind greu de inlaturat.

O alta metoda de a evita depunerea grasimii (deoarece ea se depune si in urma evaporarii), este de a va instala in bucatarie o hota performanta. Aceasta va evacua aburul si mirosul de la gatit si va va ajuta sa preveniti aceste depuneri neplacute. E indicat ca dupa folosirea unui detergent sa utilizati si o laveta uscata, facuta din bumbac sau din alte materiale moi. Aceasta va da stralucire suprafetelor respective si va inlatura urmele inestetice provocate de frecarea lor.

 

Call Us!