Curatati-va propria casa asa cum ar face-o o firma curatenie, daca ati chema ajutor specializat! Cu acest detergent Sano Javel Cleaning Foam Lemon Trigger 1 l, orice locuinta va fi din nou stralucitoare, improspatata si fara niciun pericol biologic. Solutia produsa de Sano este facuta pe baza de clor, ceea ce ii confera o mare putere de curatare si dezinfectare.

Acest detergent Sano Javel Cleaning Foam Lemon Trigger 1 l curata, dezinfecteaza si inalbeste suprafetele pe care este aplic Detergent Sano Javel Cleaning Foam Lemon Trigger . El este la fel de eficient pe suprafete din ceramica, pe obiecte sanitare si mobilier din plastic pentru gradina. Datorita formulei unice dupa care este produsa aceasta solutie speciala, toate suprafetele isi vor recapata rapid aspectul cu care erati obisnuit.

Cum ingrijiti cat mai bine suprafetele din ceramica

Din ce in ce mai multe gospodine isi cumpara plite din ceramica pentru a gati pe ele. Usurinta in utilizare, consumul redus si aspectul lor deosebit le impun din ce in ce mai mult pe piata electrocasnicelor. Aceste electrocasnice trebuie intretinute corespunzator pentru a nu se deteriora si a nu-si pierde aspectul initial.

Un pericol semnificativ pentru acestea este zaharul. Fie ca varsati zahar atunci cand gatiti, fie ca pe aceasta suprafata ajung resturi de mancare sau bautura cu un continut ridicat de zahar, in ambele cazuri trebuie sa curatati prompt petele si urmele lasate pe plita ceramica. Altfel, ea se poate zgaria sau se poate pata permanent. Puteti folosi si detergent Sano Javel Cleaning Foam Lemon Trigger 1 l pentru rezultate de o eficienta maxima.

De ce sa folositi detergent Sano Javel Cleaning Foam Lemon Trigger 1 l

Sanatatea oamenilor este mai presus de toate. Ea poate fi pastrata daca igiena din casa este mentinuta la standardele optime, zi de zi. In casele cu copii mici sau cu animale de companie, aceasta provocare poate fi cu greu depasita. Daca veti cumpara cele mai ieftine produse de la hipermarketuri (adesea cele marca proprie), veti observa ca ele nu au un efect prea bun asupra suprafetelor pe care sunt aplicate.

Daca testati acele suprafete cu un instrument ce masoara nivelul bacteriilor, veti observa ca situatia nu se schimba prea mult, iar microorganismele prolifereaza pe o asemenea suprafata (gresie, faianta, parchet). Este ca si cum ati aplica acolo apa parfumata, ea spaland suprafata, dar esuand in incercarea de a omori bacteriile si ciupercile. In schimb, o solutie pe baza de clor va fi mereu eficienta si va da cele mai bune rezultate. Improspatarea casei va avea un efect indelungat si va veti bucura de curatenie pentru mai mult timp.

 

Call Us!