Curatart este firma dumneavoastra de incredere atunci cand aveti nevoie de curatenie de birouri in Bucuresti si judetul Ilfov, precum si de produse de curatenie de calitate la preturi foarte bune. Am conceput solutii complete si pachete de servicii pe care le puteti alege in functie de bugetul disponibil si suprafata care trebuie curatata si igienizata in birourile companiei dumneavoastra. Incheind un contract de prestari servicii cu noi, veti avea parte de preturi avantajoase pe termen lung. Produsele noastre din gama Sano sunt deja recunoscute pe piata pentru calitatea lor foarte buna, asa cum este si acest detergent pentru aragaz Sano Ceramic Tops Cleaner 300 ml.

Detergentul special conceput pentru curatarea plitelor ceramice, din inox, crom sau nichel curata foarte bine acest suprafete si le improspateaza. In compozitia solutiei de curatare Sano Ceramic Tops Cleaner se gasesc degresant, silicon si extract natural de lamaie. In special lamaia este cunoscuta pentru proprietatile ei extraordinare in curatarea si improspatarea aparatelor electocasnice si a suprafetelor.

De ce aveti nevoie de acest detergent pentru aragaz Sano Ceramic Tops Cleaner 300 ml in bucatarie

Actiunea detergentului Sano este puternica, dar delicata cu suprafetele pe care este aplicat. Aspectul estetic al aragazului si al plitei ceramice este foarte important. Produsul Sano respecta toate indicatiile producatorilor de aragazuri si plite ceramice in privinta protejarii acestora. Plitele ceramice sunt tot mai folosite in bucatarie datorita eficientei lor ridicate si multifunctionalitatii pe care o ofera.

Este foarte important ca o asemenea plita sa nu fie curatata cu obiecte abrazice pe care altfel le-am folosi la curatarea aragazului clasic. Produsul nostru, detergent pentru aragaz Sano Ceramic Tops Cleaner 300 ml este exact ceea ce va trebuie. Dupa ce solutia este aplicata si lasata sa actioneze cateva minute, este indicata folosirea unui burete sau a unei lavete fine. Astfel, urmele de mancare, grasime, resturile de pe plita si alte pete vor fi curatate temeinic. Acestea pot fi indepartate foarte bine si cu partea mai aspra a buretelui de bucatarie.

Oricat de dificila ar parea curatarea unor pete arse sau uscate de pe plita, nu folositi buretele de sarma sau un obiect dur cu ajutorul caruia sa curatati suprafata acesteia. Suprafata plitelor ceramice poate fi sensibila la alte substante si chiar la zaharul ars care o pateaza, asa ca nu e indicat sa curatati plitele cu orice solutie. Produsul pe care vi-l recomandam protejeaza suprafata ceramica si o face mai usor de curatat in viitor.

 

Call Us!