Pentru o curatenie case Bucuresti absolut remarcabila in casa dvs., noi va recomandam acest detergent baie Sano Jet Does it All Bath Trigger 1l. Produsul este eficient in baie, actionand foarte bine asupra suprafetelor lavabile din aceasta incapere a casei dvs. El are miros de lamaie, improspatand pe o perioada destul de lunga de timp mirosul din baia locuintei dvs.

In plus, acest detergent special conceput pentru baie confera stralucire tuturor suprafetelor lavabile, fara a le zgaria absolut deloc. Se poate aplica la fel de bine pe suprafete din ceramica, portelan, materiale sintetice, pe cele din jacuzzi, crom, nichel, robineti si cazi de dus (din orice material ar fi facute acestea). El are un efect protector asupra suprafetelor, redandu-le stralucirea de odinioara.

De ce este importanta mentinerea curateniei in baie

In baie petrecem mult timp in fecare zi. De curatenia din aceasta incapere depinde tonusul nostru zilnic, sanatatea si dispozitia pe care o avem in fiecare zi. In baie se pot dezvolta multi germeni care ne pot imbolnavi. In umezeala, aburul si caldura de acolo pot prolifera milioane de microorganisme, iar mucegaiul se va dezvolta si el daca va gasi conditii propice.

Folosind acest detergent baie Sano Jet Does it All Bath Trigger 1l, atmosfera in casa dvs. se va schimba radical, caci inauntru va mirosi a proaspat, stralucirea gresiei si a faiantei va fi ca la inceput, iar membrii familiei vor fi mai fericiti in astfel de conditii placute. O baie neintretinuta asa cum trebuie poate fi cauza unor probleme de piele, infectii sau afectiuni digestive.

Cel mai des, in baie se gaseste stafilococul, un microorganism periculos si greu de inlaturat cu alte produse de curatenie, in afara acestui detergent baie Sano Jet Does it All Bath Trigger 1l. Daca baia dvs. nu are o fereastra pentru aerisire, acest lucru inseamna ca trebuie sa ii acordati o atentie cu totul speciala. Puteti monta in interior un ventilator (eventual unul cu clapeta) care asa asigure o circulatie a aerului proaspat in interior si sa evacueze mirosul neplacut.

Intretinerea corespunzatoare a baii dvs. va prelungi viata accesoriilor din interiorul ei. Astfel, veti evita depunerea calcarului, formarea petelor si a urmelor inestetice pe aceste suprafete. In fiecare saptamana e indicat sa faceti o curatenie temeinica in baia dvs., astfel incat sa nu petreceti mult timp ulterior incercand sa curatati depunerile dificile de calcar si urmele de grasime de pe toate suprafetele.

 

Call Us!