Daca va simtiti complesiti de munca ce trebuie depusa constant pentru a face curat in intreaga casa, Curat Art va pune la dispozitie serviciul de curatenie in apartamente din Bucuresti pentru persoane fizice. Pachetele noastre de servicii oferite tuturor clientilor individuali pot fi personalizate conform propriilor preferinte ale fiecarui client. In functie de suprafata si bugetul disponibil, putem identifica impreuna cele mai bune pachete de servicii pentru dumneavoastra.curatenie apartament bucuresti

 

Astfel, veti avea mai mult timp la dispozitie pentru familie si pentru lucrurile ce trebuie rezolvate, lasand in seama noastra curatenia casei. Nu va veti ingrijora in legatura cu absolut nimic, caci angajatii nostri respecta intocmai confidentialitatea relatiei noastre si semneaza un contract in acest scop. Toti angajatii Curat Art cu contracte ferme de munca, acestea incluzand clauze clare prin care ei sunt obligati sa respecte confidentialitatea activitatii lor.

 

Nu trebuie sa va temeti daca aveti bunuri de valoare in casa. Echipa noastra de curatenie este permanent monitorizata si supravegheata de un manager de proiect care va tine constant legatura cu dumneavoastra. Orice nelamurire va fi clarificata imediat, iar solicitarile pe care le aveti vor fi rezolvate prompt. Poate va mutati in casa noua sau v-ati nenovat locuinta recent si efortul ce trebuie depus la curatarea interiorului si exteriorului casei va copleseste. Nu va faceti griji, intervenim prompt pentru orice operatiune de curatenie in apartamente din Bucuresti.

 

Solutii si servicii special adaptate persoanelor fizice

 

Ne-am specializat in cele mai grele operatiuni de curatenie si stim cum sa redam stralucirea oricarui spatiu. Cu ajutorul echipamentelor profesionale si solutiilor puternice folosite oferim eficienta maxima atat la curatenia generala, cat si la cea de intretinere. Orice tip de suprafata necesita atentia noastra va fi readusa la starea initiala in cel mai scurt timp. Includem aici parchet (laminat sau din lemn masiv), gresie, faianta, sticla, metal, PVC, piele sau tapiterie.

 

Folosim solutii de curatare special concepute pentru fiecare tip de material sau suprafata. Niciun colt din casa dumneavoastra nu va ramane necuratat si neigienizat, putem garanta acest lucru! Doriti sa curatati si sa spalati covoarele temeinic, in mod profesionist? Aveti pete dificile pe fotolii, canapele, mocheta sau covoare? Doriti sa intretineti canapelele si fotoliile de piele? Nimic mai simplu pentru noi! Vom rezolva imediat aceste sarcini dificile si ne vom deplasa numaidecat la adresa indicata pentru a prelua comanda la centrul nostru sau pentru a le curata pe loc.

 

Echipa noastra poate presta serviciul de curatenie zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de optiunea fiecarui client. Cu ajutorul Curat Art, locuinta va avea un aer mai proaspat, igienizat si sanatos, totul la preturi convenabile oferite de o echipa de profesionisti adevarati. Suntem prezenti constant la numeroase targuri si expozitii, acolo unde clientii pot vedea intregul nostru portofoliu si pot consulta oferta cu care venim in intampinarea lor.

Call Us!